Kaip atšaukti prieigą prie įrenginio „Fitbit“ paskyroje

Man with Fitbit on hand

Kai ateis laikas prekiauti arba parduoti savo Fitbit, būtinai atšaukkite įrenginio prieigą iš savo Fitbit paskyros, kad išvengtumėte problemų.

Nors „Fitbit“ yra populiarus kūno rengybos stebėjimo prekės ženklas dėl priežasties, yra daugybė priežasčių, kodėl galbūt norėsite jo atsisakyti. Pavyzdžiui, yra kitų prekių ženklų, kurie galėtų labiau tikti jūsų sportinių rezultatų stebėjimo poreikiams, pvz., Garmin arba Apple Watch.

Kita vertus, jūs taip pat galite būti patenkinti savo pradinio lygio „Fitbit“ ir norėti atnaujinti į aukštesnės klasės modelius. Kai ateis laikas atsisakyti „Fitbit“, įsitikinkite, kad apsaugote savo privatumą atšaukdami įrenginio prieigą prie išeinančios kūno rengybos stebėjimo priemonės.


Kodėl turėtumėte atjungti „Fitbit“ prieš jį parduodant

Nors kai kurie vartotojai yra susirūpinę dėl to, ką „Google“ įsigijo „Fitbit“ reiškia privatumui, tai nebūtinai yra problema visiems. Taigi, jei neketinate toliau naudoti „Fitbit“ kūno rengybos stebėjimo priemonės, galbūt norėsite jį parduoti.

Yra daug žmonių, kurie neprieštarautų pirkti naudotus „Fitbit“ įrenginius, ypač jei jie yra geros būklės. Tačiau jūsų naujasis „Fitbit“ savininkas gali negalėti sinchronizuoti savo „Fitbit“ įrenginio, jei jūsų paskyra vis dar prijungta prie jo.


Be „Fitbit“ valymo, visada geriausia atšaukti prieigą prie įrenginio, kai planuojate su juo skirtis. Ir prieš nuspręsdami parduoti savo „Fitbit“ vien dėl sinchronizavimo problemų, išbandykite šiuos „Fitbit“ sinchronizavimo problemų pataisymus!

Kaip atšaukti prieigą prie „Fitbit“ įrenginių

Jei nusprendėte paleisti savo Fitbit, štai kaip galite atšaukti prieigą prie konkretaus Fitbit įrenginio:

  1. Įrenginyje atidarykite programą „Fitbit“.
  2. Viršutinėje kairiojoje ekrano dalyje bakstelėkite savo profilio vaizdas.
  3. Pasirinkite „Fitbit“ įrenginį, kurį norite pašalinti.
  4. Slinkite žemyn iki apačios.
  5. Pasirinkite Pašalinti tai [Device Name].

Pradėkite savo Fitbit iš naujo

Panaikindami įrenginio prieigą prie „Fitbit“, kitam „Fitbit“ savininkui galėsite lengviau pradėti dirbti su jūsų įrenginiu.

Atminkite, kad atšaukus prieigą prie įrenginio, duomenys, saugomi jūsų „Fitbit“ paskyroje, neištrinami. Jei planuojate visiškai palikti „Fitbit“ ekosistemą, „Fitbit“ duomenis turėsite ištrinti atskirai. Laimei, yra daugybė būdų tai padaryti, įskaitant visos „Fitbit“ paskyros ištrynimą.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *